Now Reading
TEST BRZINE: SAMSUNG GALAXY S8 vs HUAWEI P10

Nedavno smo objavili test na kojem je S8 za protivnika imao LG G6 koji je ostvario nesto slabiji rezultat ,ali opet donekle ocekivan posto se radi o dva razlicita telefona (specifikacija , narocito cipset). Bilo kako bilo , danasnji test je pravi obracun giganata u segmentu pametnih telefona. Samsung drzi titulu najpoznatijeg i najprodavanijeg brenda na svetu , ali kompanija koja dolazi iz Kine ozbiljno je pripretila i nagovestila da je spremna da preuzme lidersku poziciju. Da ne duzimo dalje rec je o Huawei brendu koji u poslednje dve godine ima strahovit rast.

Prvi covek Huawei kompanije najavio je da ce oni biti lideri na trzistu pametnih telefona do 2020. god.

Ove godine su kompanije zamenile datume lansiranja svojih uredjaja u odnosu na 2016. Tada je S7 bio predstavljen na MWC-u dok ove godine veliku premijeru imao je Huawei P10 ( fizicki HOME taster) , dok je Samsung S8 predstavio 27. marta (izostavljen HOME taster). To su sitnice koje su svi odmah primetili. Naravno ima razlika i u specifikacijama i ostalim segmentima.

Dok gledate test primeticete da oba telefona imaju gotovo iste rezulate. Nekada S8 ima malu prednost , a onda P10 to nadoknadi. Jedno je sigurno , a to je da su ovo 2 najbolja telefona do 01.04.2017. 

What's your reaction?
PROMASAJ !
0%
DOSADNO !
0%
OK !
0%
COOL !
29%
VRH !
71%
About The Author
NemanjaR
2 Comments
Leave a response

Leave a Response